‘Alfons Haket – dé jongensdroom: 60 jaar rock ‘n roll’
‘Alfons Haket – dé jongensdroom: 60 jaar rock ‘n roll’
‘Alfons Haket – dé jongensdroom: 60 jaar rock ‘n roll’
Merk: Uitgeverij Kontrast
Model: 978-94-90834-96-8
ISBN 9789490834968
Beschikbaarheid: Op voorraad
15,00€

Excl. BTW: 13,76€
Aantal:     

Op z’n 14e werd ‘ie gegrepen door Bill Haley en Elvis, een paar jaar later stond ‘ie zelf te rocken in z’n eerste bandjes. Tientallen jaren later en na een paar hits, successen maar ook zware en moeizame tijden, staat ‘ie nog steeds op ‘t podium te rock ‘n rollen. Arnhemmer Alfons Haket maakte dé jongensdroom waar: 60 jaar leven in de rock ’n roll.

 

Journalistieke biografie over de Arnhemse rock ‘n roller Alfons Haket. Auteurs: Peter Bierhaus en Ferry Reurink, met een voorwoord van Ad Visser, ex-presentator AVRO’s TopPop/Singer-songwriter.

Auteurs:

Peter Bierhaus (1956, Arnhem) is journalist en rock ‘n roll-fan.

Ferry Reurink (1973, Arnhem) werkt voor Bibliotheek Arnhem en doet historisch onderzoek. Ferry is auteur van het boek Het stadioncomplex (2007, De Arbeiderspers) en schreef samen met Peter het boek Vites! (2011, Uitgeverij CTRL-e).

 

‘They tell it like it is!’

‘Dit boek vertelt het natuurgetrouwe verhaal hoe local heroes zich een pad hakten door het Nederlandse popklimaat van de 70’s. Hun grootse momenten en heftige teleurstellingen zijn opgetekend door 2 liefhebbers met een groot hart voor hun helden.’

‘En zo krijgen we misschien meer inzicht in het popbestaan dan in al die opgepoetste “Original Biographies" van de “Biggies”.’

Ad Visser

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By OpenCart  Uitgeverij Kontrast © 2024