Stadsdichtersbundel 2018
Reserveer nu de stadsdichtersbundel 2018 en ontvang 1 toegangskaart t.w.v. €7,50 voor het avondprogramma van de National..
15,00€
  Bestellen
Atlas van de tijd
de tijd kwijt nu is hij weer de tijd vergeten hij moet de wijzers zoeken in de binnenzakken van zijn jas hoe moet hij wete..
15,00€
  Bestellen
Feniks - Marjon Joosten
Marjon Joosten studeerde Nederlandse taal en letterkunde. Ze werkte jarenlang als docent Nederlands. In 2013 ging ze aan de slag a..
15,00€
  Bestellen
Achterhoedegevechten van een trendontduiker
Dichter en theatermaker Aad van der Waal was ruim twee decennia het boegbeeld van Theater Merlijn in zijn woonplaats Apeldoorn. ..
15,00€
  Bestellen
vers geplukt - een bloemlezing van Stadsdichters uit Nederland en Vlaanderen
Een bloemlezing van Stadsdichters uit Nederland en Vlaanderen ter gelegenheid van de 13e Nation..
17,95€
  Bestellen
Vanavond nasi
want wat er ook gebeurt er moet altijd gewassen Dit zijn de slotregels van het gedicht In het midden van het leven. In Vana..
15,00€
  Bestellen
Sluitertijd
De gedichten van Stan Mooij kenmerken zich door scherpe observaties, creatieve beelden en treffende, bijna fi lmische waarnemingen..
10,00€
  Bestellen
Waar leg ik mijn hart
Waar leg ik mijn hart is een verhaal in gedichten. Een liefdesverhaal. Het is zomer, het zand is warm, de nachten lang. Een vrou..
15,00€
  Bestellen
de tuimelaar
Harry M.P. van de Vijfeijke (Waalre, 1946) is behalve dichter ook psycholoog en filosoof. Hij publiceert als dichter sinds 1986...
15,00€
  Bestellen
Hoe een zee een woord werd
In Hoe een zee een woord werd wordt de belevenis van tijd belicht in zijn vele facetten. We zien hoe je een duik in he..
15,00€
  Bestellen
Drie steden, twee ogen
Hanz Mirck (1970) is docent Nederlands, creatief vertaler, muzikant, schrijver en dichter. Hij organiseert poëzieactiviteite..
15,00€
  Bestellen
Een eigen hoofd
Hoofd   Vertwijfeld greep hij naar zijn hoofd. Dat dacht hij tenminste. Het bleek het hoofd van zijn vrouw. &n..
15,00€
  Bestellen
Ik raak je aan - Wam de Moor
Ik raak je aan bevat een selectie uit de poëzie van Wam de Moor (1936-2015), samengesteld en ingeleid door Victor Vroomkoning. Dez..
15,00€
  Bestellen
met en zonder stadsmuren
Een bloemlezing van Stadsdichters uit Nederland en Vlaanderen ter gelegenheid van de 12e Stadsdichtersdag in Lelystad. Deelneme..
17,95€
  Bestellen
De regels van het spel
De oogst van tien jaar dichterschap, geordend in vier verschillende afdelingen met elk hun eigen spelregels. Kleine observaties, g..
15,00€
  Bestellen
Idioom van geluk (OPEN)
De gedichten in Idioom van geluk bewegen zich tussen de kleine, ons omringende dingen en de grote werkelijkheid. Geluk w..
15,00€
  Bestellen
woordkroos
Herman Posthumus Meyjes (1927) heeft eerst op gevorderde leeftijd de moed verzameld gedichten te schrijven. In 2009 verspreidde hi..
15,00€
  Bestellen
als niets
Over het boek: De hoofdpersoon in ‘als niets’ trekt de voordeur achter zich dicht; hij wil niets meer bezitten. En dan beg..
15,00€
  Bestellen
Een roos in december (OPEN)
Correspondentie Ik schreef een gedicht het gedicht schreef niet terug ik schreef mijn schoonmoeder niet zij schreef teru..
15,00€
  Bestellen
Powered By OpenCart  Uitgeverij Kontrast © 2018